Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πέλλας ο Απόστολος Φάκκας



Νέος προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πέλλας ορίστηκε ο Απόστολος Φάκκας, μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου.
Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την απόφασή του το μεσημέρι της Τετάρτης, σε εκδήλωση κοπής πίτας, ανταλλάσσοντας ευχές με τα στελέχη της δημοτικής Αστυνομίας για ένα έτος δημιουργικό με συνεργασία και αποτελεσματικότητα. 
Οι υπάλληλοι ευχήθηκαν καλή αρχή και εποικοδομητική θητεία στο νέο τους προϊστάμενο, ο οποίος δήλωσε:
«Η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της καθημερινότητας του δήμου μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχο για τα παράλληλα καθήκοντα που μου ανέθεσε και είμαι σίγουρος ότι με συνεργασία, καλή διάθεση και  συνέπεια θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας δίνοντας λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν στην  υπηρεσία μας''.  
Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αστυνομία είναι υπεύθυνη για την εποπτεία των δημόσιων χώρων της πόλης, την εξασφάλιση της λειτουργικότητας της, καθώς και για την γενική ασφάλεια των πολιτών.
Ιδρύθηκε το 2002 με το Προεδρικό Διάταγμα 23/2002 - ΦΕΚ 19/Α/7-2-2002. Οι αρμοδιότητες και ο τρόπος λειτουργίας, στελέχωσης και δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας ορίζονται από το Νόμο 3731/2008 («Αναδιάρθρωση της Δημοτικής Αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών»)
Η Δημοτική Αστυνομία καταργήθηκε το 2013 για να επανασυσταθεί το 2015 (ΦΕΚ Α΄ 47/11-05-2015, άρθρο 19).




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.