Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προς κατάληψη των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη κινούνται αυτή την ώρα οι αγρότες (βίντεο)



Αγρότες από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Πέλλας κινούνται αυτή την ώρα προς Θεσσαλονίκη για κατάληψη των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η κατάληψη θα διαρκέσει όσο χρόνο οι συνάδελφοί τους συζητούν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στη συνάντηση που έχουν σήμερα, για παρεμβάσεις άμβλυνσης των επιπτώσεων από την «εκρηκτική» αύξηση του κόστους παραγωγής.  
Όπως αναφέρουν οι αγρότες η κατάληψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί ένα καθαρό μήνυμα, για το τί θα ακολουθήσει, σε περίπτωση που η συζήτηση του συντονιστικού τους οργάνου στο υπουργείο δεν οδηγήσει σε λύσεις για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στο ενεργειακό κόστος.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. φαντάζομαι όλοι αυτοί οι μεγαλοαγρότες με τα ακριβά τρακτέρ κουμουνιστές δυσαρεστημένοι! Σιγά με το μαλακό παλικάρια μη σκίσετε καμιά φόρμα λασπωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τα φτωχαδάκια με τα τρακτέρ των 100.000 που με δικά μας λεφτά έχουν πάρει από τα υπερτιμολογημένα προγράμματα μας κλείνουν και τους δρόμους γιατι θέλουν και άλλα λεφτά από άλλα προγράμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα οι κουμουνηστες δεν εχουν πλουτη της κυβερνησεις του κουλη ειναι ας τα λουστουν τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.