Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται η τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών σωμάτων ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο από τη ΠΕ ΠέλλαςΣυνεχίζεται η τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών σωμάτων ηλεκτροφωτισμού στις γέφυρες και στους κόμβους του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας. 

Αναλυτικά, έχουν τοποθετηθεί ιστοί και φωτιστικά σώματα στις διασταυρώσεις – κόμβους Κερασιάς, Κεδρώνας, Άρνισσας, Κάτω Γραμματικού, Άρνισσας – Παναγίτσας (προς Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας), Λιποχωρίου, Λάκκας και Αχλαδοχωρίου καθώς και στις γέφυρες Σκύδρας (στον Εδεσσαίο) και Προφήτη Ηλία. 

Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν ιστοί και φωτιστικά σώματα σε γέφυρες και διασταυρώσεις – κόμβους στο οδικό δίκτυο της Αλμωπίας. 
Μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση όλων θα γίνει η ηλεκτροδότηση τους. 

Σε σύντομη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε τα εξής: Η τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών σωμάτων ηλεκτροφωτισμού από τη ΠΕ Πέλλας αποτελεί ακόμα ένα βήμα παρέμβασης για τη βελτίωση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας μας καθώς μέλημα μας παραμένει η ασφάλεια των συμπολιτών μας και των επισκεπτών της Πέλλας». 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.