Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Εγκρίθηκαν οι μελέτες για το φράγμα του Αλμωπαίου ποταμού - Θα υλοποιηθεί με έργο ΣΔΙΤ



Εγκρίθηκαν με απόφαση της αρμόδιας Διευθύντριας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών, Τμήμα Ανάθεσης και Εποπτείας Τεχνικών Μελετών κ. Παπαδημητρίου Χρυσούλας, οι μελέτες α) Γεωλογική μελέτη (Β φάση), β) Γεωτεχνικής Έρευνας και Μελέτης (Β φάση)  και γ) Κοινής Γεωλογικής και Γεωτεχνικής Αξιολόγησης  της σύμβασης με τίτλο "Μελέτη κατασκευής φράγματος Αλμωπαίου (Καλής) Ν. Πέλλας".
Όπως είχε δεσμευτεί ο εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας, (σύμπραξη εταιρειών), κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα μας το 2021, παρουσία του τότε Υφυπουργού κ. Οικονόμου, παραδόθηκαν οι συμπληρωματικές μελέτες που απαιτούνταν.
Σε επικοινωνία του στις 10-1-2022,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, έλαβε την διαβεβαίωση, ότι το έργο θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). 
Από το γραφείο τύπου Π.Ε. Πέλλας




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. δικαστικο μεγαρο εδεσσας με σδιτ, δρομος εδεσσα χαλκηδονα με σδιτ, φραγμα αλμωπαιου με σδιτ αντε να δω τους ιδιωτες που εχουν τα κεφαλαια ζεστο χρημα να επενδυσουν και να παρουν το χρημα πισω μετα απο μια εικοσαετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΊΑ ΒΓΉΚΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΤΑΙΣΑΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΦΤΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.