Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερμές ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών από τον κάτοικο της Αλεξάνδρειας Ιωάννη Ξανθόπουλο



Τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών για τη νοσηλεία του στη μονάδα covid19, εκφράζει με επιστολή προς την εφημερίδα μας ο κάτοικος της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Ιωάννης Ξανθόπουλος:

"Εκφράζω δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες μου προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, αφού κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου από 2 μέχρι και 13 Ιανουαρίου 2022, διαπίστωσα την άριστη επιστημονική επάρκειά τους, τον επαγγελματισμό τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους ασθενείς, δημιουργώντας αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου, στοιχεία τόσο απαραίτητα ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.
Επίσης, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον υποδιοικητή του νοσοκομείου Πέλλας, υπεύθυνο για το νοσοκομείο Γιαννιτσών κο Βαγγέλη Λόγγο και τα όλα μέλη της Διοίκησης, για την οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλλουν στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες ώστε να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα στο δύσκολο έργο τους.
Παράλληλα, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον βουλευτή Πέλλας κο Λάκη Βασιλειάδη και όλους τους φίλους μου που μου συμπαραστάθηκαν ηθικά και ψυχολογικά στον αντίξοο αγώνα που έδωσα για να νικήσω τον "αόρατο εχθρό" που με επισκέφθηκε.  
Τέλος,  θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της ψυχής μου περαστικά και να βγουν νικητές σε όλους τους συνανθρώπους μας που καθημερινά δίνουν την μάχη τους απέναντι στον κορωνοϊό αλλά και σε άλλες ασθένειες.

Με εκτίμηση και τις πιο θερμές ευχαριστίες
Ιωάννης Ξανθόπουλος
κάτοικος Αλεξάνδρειας Ημαθίας"

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.