Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΙΜ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας: Από την επόμενη εβδομάδα οι διαδικτυακές συνάξεις



Η Διαδικτυακή Σύναξη του Σεβασμιωτάτου, που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο παράλληλα με την διά ζώσης σύναξη στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, και η Διαδικτυακή Σύναξη της Τετάρτης (της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Γιαννιτσών) δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. 
Θα αρχίσουν για το έτος 2022 από την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που θα αναρτηθούν προσεχώς στα ηλεκτρονικά μέσα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. καλύτερα θα ήταν Σεβασμιότατε να νουθετήσεις κάποιους ανεγκέφαλους ιερείς της Μητροπόλεως σου να μην κάνουν αντιεμβολιαστική προπαγάνδα ! Αρκετό κόσμο πήρατε στολαιμό σας! Να σου υπενθυμίσω ολόκληρη οικογένεια 4 μέλη,του Ιερομονάχου! Δηλαδή δεν ήταν θέλημα Θεού να ζήσουν; Δίθνεται το παράδειγμα της ανυπακοής στην πολιτεία! Αλήθεια γιατί νηστεύουμε και εξομολογούμαστε; Για να καθαρίσουμε το σώμα και την ψυχή μας, προκειμένου να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Χριστού!Το σώμα μας δεν πρέπει να είναι καθαρό από μολυσματικές ασθένειες; Πως θα το προστατέψουμε , εάν δεν εμβολιαστούμε; Αλήθεια μόνο το εμβόλιο είναι του Αντίχριστου; τα ευρουδάκια που πλουτ΄κζουν τα θησαυροφυλάκια,τα παγκαρια της Εκκλησίας,οι μισθοί των ιερέων σε ευρώ δεν είναι του Αντίχριστου; Αφήστε τις τυπολατρίες ,τις συνάξεις και τα ανούσια κηρύγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχετε! Και επιτέλους ας έχουμε μια ξεκάθαρη παραίνεση ,δια στόματος του ιεραρχικά ανώτερου, στους ναούς μας.Αν ο,τι προέρχεται από την Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης είναι κακό, πώς δεχόμαστε τους κρατικούς μισθούς και τις επιδοτήσεις και τα χρήματα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στήριξης αλλά δεν υπακούμε στους νόμους του κράτους; μήπως με το παράδειγμα σας προσκυνούμε και τον Κύριο και τον μαμωνα; καλό είναι να πάρετε θέση αν είστε υπέρ ή κατά των εμβολίων ώστε να μην αφήνετε υπόνοιες για το αντίθετο που μπερδεύει τους πιστούς της περιφέρειας με ένα αξιοσέβαστο ποσοστό αντιεμβολιαστων.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ έχασα ξάδελφο νέο γιατι ο πνευματικός του δεν τον άφησε να κάνει εμβόλιο.

      Διαγραφή
    3. Μα και να μιλήσουν,δε θα το ακούσετε αφού δεν πάτε σε εκκλησίες.Ε;

      Διαγραφή
    4. 4:41 μ.μ. Σε εκκλησίες πάμε κανονικά σε ταλιμπαν καλόγερους δεν πάμε έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

      Διαγραφή
  2. Η ιστορία έγραψε, η ζημιά έγινε, ο κόσμος είδε με τα μάτια του, κάποιοι πρέπει να απολογηθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρει θέση ο Μητροπολίτης εδώ και τώρα γιατί με την σιωπή του τόσο καιρό κλείνει το μάτι στους αρνητές και όλο το αντιεμβολιαστικο κίνημα. Οι εμβολιασμενοι φοβούνται να πάνε στις εκκλησίες διότι είναι γεμάτες με προκλητικούς αντιεμβολιαστες που δεν φορούν ούτε καν μασκα και φυσικά μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι χωρίς κανέναν έλεγχο στις εισόδους των ναών. Το εμβόλιο έχει μέσα το τσιπακι, άρα 3 εμβόλια μέχρι τώρα όσον 3 τσιπακια, ένα στο αριστερό χέρι και δύο στο δεξι... Να δούμε πότε θα μπει ένα τέλος σε αυτήν την παράνοια...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.