Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Πρέσπα και Αμύνταιο λόγω του σεισμού



Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας με απόφαση του δημάρχου λόγω της σεισμικής δόνησης που έπληξε την περιοχή, για προληπτικούς λόγους και λόγους ασφάλειας, εξαιτίας των σεισμικών δονήσεων.
Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και στον Δήμο Πρεσπών και στον Δήμο Αμυνταίου.
Ευθ. Λέκκας για τον σεισμό στη Φλώρινα: Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ένα με δύο 24ωρα ακόμη

Σχετικά επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο καθηγητής και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, ως πρός την εξέλιξη του χθεσινοβραδινού σεισμού μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρχτερ στη Φλώρινα.

«Πάει καλά. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ένα με δύο 24ωρα ακόμη», δήλωσε ο κ. Λέκκας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η περιοχή δεν έχει δώσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν, όπως πρόσθεσε ο κ. Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο σεισμός προήλθε από ένα ρήγμα στις παρυφές της πεδιάδας της Φλώρινας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης του γκαντέμη! Λοιμός-κορονωιός,καταποντισμοί,πλυμμήρεςΙόνιον,Κρήτη,ΠελοπόννησοςΚαρδίτσα,σεισμοί,Λάρισσα ,φαρκαδώνα,Αρκαλοχώρι Κρήτη,Σάμος , Φλώρινα ! Τί άλλο θεέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ με τον δικό σου τον πινόκιο ήταν όλα ρόδινα ,ξέχασες κάτι Μάνδρες ,κάτι φωτιές , κάτι λαθρομετανάστες ,κάτι δις ευρώ που μας φόρτωσε ,κλπ "δημοκρατικές αριστερίστικες αμαρτίες" . Μα πόσο κολλημένοι είστε ρε ζαίοι ?

      Διαγραφή
    2. Τί άλλο θεέ μου!.....πρόσεχε τους κουμπάρους και το έτερο ήμισυ

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε φίλε πραγματικός γκαντεμης........για εμάς.

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε φίλε πραγματικός ηγέτης..... για εμας

      Διαγραφή
    5. Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος γιατί έτσι γουστάρει ο λαός. Δημοκρατία λέγετε. Εσείς στην Κούβα και την Βενεζουέλα

      Διαγραφή
  2. Για 2.17,όλα αυτά που αναφέρεις (τις μαλακίες εννοώ) είναι μόνο για πρωινό του ανεμελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:32 δες το λίγο μήπως παίρνεις ληγμένα,άκου ηγέτης ο γκαντεμης,θα τον βλέπουν οι πραγματικοί ηγέτες και θα κλαίνε από τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.