Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Καμπάνια για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του εμβολιασμού κατά του covid19



Είναι ασφαλή τα εμβόλια κατά του COVID-19;

Στην καμπάνια για την ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του εμβολιασμού κατά του covid19 συμμετέχει ο Δήμος Πέλλας:
"Έως τα τέλη Οκτωβρίου 2021 είχαν χορηγηθεί σχεδόν 575 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων στην ΕΕ και όπως αποδεικνύεται τα εγκεκριμένα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. 
Αξιολογήθηκαν σε δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες σε κλινικές δοκιμές και πληρούσαν τα επιστημονικά πρότυπα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα.
Η ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 παρακολουθείται και αξιολογείται συνεχώς.
Η συντριπτική πλειονότητα των γνωστών παρενεργειών των εμβολίων COVID-19 είναι ήπιες και βραχύβιες.
Τα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας είναι εξαιρετικά σπάνια."



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αφου ειναι ασφαλή βάλτε κανα 42 εκει στον Δημο σας 🤡. Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να παροτρύνεται τν κοσμο να παει να εμβολιαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμβολιασε πρώτα τους υπαλλήλους σου που το εξιντα της εκατό είναι ανεμβολιαστο και μετά κάνε καμπάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλίθιε έχει κάθε δικαίωμα να διασφαλίζει τη δημόσια υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ο Σταμκος; Αυτός δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, θα διαφυλάξει την δημόσια υγεία; Όσο για τον χαρακτηρισμό του ηλίθιου που αποδίδεις στον πιο πάνω σχολιαστη, ρώτα την κοινωνία πως αποκαλεί και με ποιο προσωνύμιο εσένα, βολεμενη ουρά του ανύπαρκτου, άχρωμου, αοσμου και ταλαίπωρου δημάρχου Πέλλας. Δεν ξέρω πόσο θα μας χρεωσετε αυτό το λογότυπο αλλά ως πεθαμένοι πολιτικά πρέπει να μην μιλάτε άλλο. Καλά θα κάνετε να ντρέπεστε μόνο για την 12ετη κατάντια του δήμου μας.

      Διαγραφή
    2. 5:45 μην αυτοσαρκαζεσαι.Ο τζόκερ ξέρει πολλά και όπως βλέπεις δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει κανένας.δεν είναι ούτε βλάκας ούτε Σώρρας αλλά πιθανόν νεα δημοκρατία.αυτο είναι το μοναδικό του μειονέκτημα δηλαδή ότι είναι δεξιός αλλά ευτυχώς πιο ανοιχτομυαλος και όχι μοσχάρι του Κούλη Άδωνη Βορίδη κλπ κλπ

      Διαγραφή
  4. Κάντε καμπάνια να γίνει κανένας δρόμος εκεί στον δήμο έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα τον πολιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.