Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών-grammafarm - Καστοριά 75-83



Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή τον εορτών και της απόφασης της ΕΟΚ για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος λόγο Covid η ομάδα των Γιαννιτσών επανήλθε στην αγωνιστική δράση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, την ομάδα της Καστοριάς. 
Το Πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό με την ομάδα της Καστοριάς να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν χωρίς να αφήσουν την ομάδα της Καστοριάς να ξεφύγει στο σκορ (19-23). Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στο ίδιο μοτίβο με την Καστοριά να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και οι Ίκαροι να ακολουθούν τον ρυθμο, κλείνοντας το ημίχρονο ισόπαλο (43-43).
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στην άμυνα της Καστοριάς και με στοχευμένες επιθέσεις έφτασε σε...απόσταση αναπνοής (60-62). Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η ομάδα τον Γιαννιτσών δεν κατάφερε να βρει της "απαντήσεις" στο επιθετικό κρεσεντο της Καστοριάς, καθώς χάθηκαν κάποια κρίσιμα σουτ με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα.
Με αυτό το παιχνίδι οι Ίκαροι κλείνουν της υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο της Γ εθνικής του 5ου Ομίλου. Επόμενο παιχνίδι της άλλη Κυριακή (30/1) στα Γιαννιτσά απέναντι στην ομάδα του Ανατόλια. 

 ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-grammafarm:( Οκλαλιωτης Α.): Μαρκίδης 2, Πετρίδης Α 16(3), Πετρίδης Ν. 17 (2), Χαριστος 4, Σποντης Οκλαλιωτης, Ελευθεριάδης 11, Μπογδάνης 4, Σαμαράς 13 (1), Παουελανου, Παπαδόπουλος 8 (2)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.