Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τo νέo προεδρείo του Δημοτικού συμβουλίου και οι επιτροπές στο Δήμο Αλμωπίας


Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι προκειμένου να εκλέξουν τα νέα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών των οποίων η θητεία λήγει.
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας οι δημαιρεσίες διεξάχθηκαν δια ζώσης και με μυστική ψηφοφορία σε κάλπη και για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν διαδικτυακά με ηλεκτρονική ψήφο, όπως γίνεται λόγω πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια. 

Στις δημαιρεσίες:
- τα 332 δημοτικά συμβούλια της χώρας εξέλεξαν νέα προεδρεία του Σώματος καθώς και νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής και της οικονομικής επιτροπής, ενώ
- τα 13 περιφερειακά συμβούλια εξέλεξαν επίσης νέα προεδρεία καθώς και νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της οικονομικής επιτροπής.
Ειδικότερα στο Δήμο Αλμωπίας εξελέγησαν:

Το Προεδρείο του Δ.Σ.
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (επαν)εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος προτάθηκε από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε Γεωργία Αμπάρη που προέρχεται από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου.
Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας εκλέχθηκε ο Χρήστος Νιβουρλής που εκπροσωπεί την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου. 

Οικονομική Επιτροπή:
Αυτοδίκαια πρόεδρος ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. 
Μέλη: Δημήτρης Βέσκος,  Γιάννης Κετικίδης,  Γιάννης Σέλκος  (από την πλειοψηφούσα παράταξη) και Σάκης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μπίνος, Νίκος Παρούτογλου  (από την αντιπολίτευση)

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:
Πρόεδρος ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. 
Μέλη: Νάνου Πολυξένη, Δημήτρης Γιάντσης, Γιάννης Σέλκος (από την πλειοψηφούσα παράταξη) και Ευάγγελος Προκοπίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Σταυρούλα Λαζάρου (από την αντιπολίτευση)

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.