Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα τεράστιο «Αστέρι της Ευχής» στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΑριδαίαςΣτο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» κατασκεύασαν ένα αστέρι της ευχής διαστάσεων 6Χ6 μέτρα! Με μεράκι, υπομονή, αγάπη και άψογη συνεργασία μεταξύ τους τοποθέτησαν επάνω σε φελιζόλ 5000 λουλούδια από γκοφρέ χαρτί , σχηματίζοντας ένα πιστό αντίγραφο του αστεριού. 

Με το έργο τους οι μαθητές συμμετέχουν στον διαγωνισμό δημιουργικότητας του οργανισμού «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» αλλά και δείχνουν την αγάπη με την οποία περιβάλλουν την δράση του οργανισμού και την αφοσίωσή τους στα ιδεώδη και τις αξίες που πρεσβεύει. Είναι γνωστή άλλωστε η σύνδεση του σχολείου μας με την δράση «Αστέρι της Ευχής» για την οποία έχουμε βραβευτεί ήδη δύο συνεχόμενες χρονιές. 
Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή επιτυχία στον διαγωνισμό! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.