Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών «Άννα Κομνηνή» στην φετινή EUROSCOLAΩς 1 από τα 4 σχολεία Πανελλαδικά και 1 από τα 71 σχολεία Πανευρωπαϊκά είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στις 9/2 το σχολείο μας στην φετινή EUROSCOLA η οποία για πρώτη φορά έγινε διαδικτυακά με τη συμμετοχή 680 μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών.
Οι 15 μαθητές/τριές μας που συμμετείχαν, περιηγήθηκαν εικονικά στο Ευρωκοινοβούλιο του Στρασβούργου, άκουσαν τις απόψεις συνομηλίκων τους από άλλες χώρες, υπέβαλαν ερωτήσεις σε εκπροσώπους του Ευρωκοινοβουλίου για το φετινό θέμα της περιβαλλοντικής ρύπανσης και ψήφισαν μία από τις 4 προτεινόμενες λύσεις που υπέβαλλαν κατά πλειοψηφία συνομήλικοί τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Για την οργάνωση αυτού του τεράστιου εγχειρήματος προηγήθηκαν δύο πανευρωπαϊκές συσκέψεις στις οποίες συμμετείχαν μια υπεύθυνη εκπαιδευτικός της δράσης και ένας μαθητής μας.
Η διάσκεψη διήρκησε 2 ώρες και διεξήχθη στα αγγλικά.
Υπεύθυνες της δράσης: Πασχούδη Μαρία, φιλόλογος και Χατζηγεωργίου Μαρία, οικονομολόγος,

Η διευθύντρια
Μαρία Χρ. Πασχούδη 
Καθηγήτρια φιλόλογος ΠΕ02


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται στο 2ο λύκειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.