Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή τροφίμων ΚΕΑ στην Έδεσσα



Στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, στην περιοχή Μύλων - Καταρρακτών, πραγματοποιείται η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτησή τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.
Η διανομή γίνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας με τη συμμετοχή εργαζομένων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και την επίβλεψη των αρμόδιων αντιδημάρχων κας. Μαρούλας Κατσάρα Βλάχου και κ. Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας 




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο δεν γίνεται παιδιά. Τα τρόφιμα είναι από την περιφέρεια αλλά αντί να βγαίνει φωτογραφίες ο Τζαμτζης πάει ο Τάκης. Ξοδέψτε κάνα φράγκο για τους πολίτες από το ταμείο του Δήμου, σεβαστείτε τον λαό που σας ψήφισε. Καλά είναι τα στολίδια αλλά δεν τρώγονται πεινάει ο λαός. Μπράβο ρε Δανη και Τζιτζικωστα για το πρόγραμμα επισιτισμού των πολιτών γιατί αν περιμεναμε από τον κυρ Τάκη ακόμη θα περιμέναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια διαδηλωση χιλια μικροφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τρόφιμα,4:35, δεν είναι. ούτε του Τζαμτζη, ούτε του Τάκη, όπως λες, είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιείται από την Περιφέρεια και από τώρα και πέρα από τους Δήμους.Αυτα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά διαγκωνίζονται ποιός θα φωτογραφηθεί και θα προβληθεί.
      Πέλλα και Έδεσσα, απλά μια χαμένη υπόθεση

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.