Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελληνική Λύση: ''Ούτε η εφημερία δε βγαίνει στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών''



Ερώτηση  θέμα «Ούτε η εφημερία δεν βγαίνει στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Γιαννιτσών» κατέθεσε στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος:

"Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με αναφορές ιατρών αλλά και νοσηλευτών η Παθολογική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών αυτή τη στιγμή, με τους ιατρούς της να είναι από τους ενεργούς "φύλακες" της κλινικής covid, εκπέμπει sos, κάτι που σαφώς όχι μόνο καινούργιο δεν είναι, αλλά πλέον αποτελεί κανόνα. Αναζητούν γιατρούς για να συμπληρώνονται εφημερίες. Ο εκνευρισμός που επικρατεί λόγω αυτού του φαινομένου είναι μεγάλος και μεγεθύνεται όσο περνά ο καιρός περισσότερο. Δηλώνουν πως το πρόβλημα στην συγκεκριμένη κλινική είναι πάγιο.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να λάβετε την απαραίτητη πρόνοια, ώστε να στελεχωθεί η ανωτέρω κλινική με ιατρούς της αντίστοιχης ειδικότητας;"

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.