Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή καθαριστικών ειδών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου ΣκύδραςΣτο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και συνεργασίας ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε από την εταιρεία ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS AE  ποσότητες με είδη καθαριότητας και υγιεινής της KLINEX.

Πρόκειται για είδη που παρέδωσε στο Δήμο η παραπάνω εταιρεία ως συνέχεια της περσινής ανάλογης προσφοράς της KLINEX σ΄ εφαρμογή του προγράμματός της «Καθαροί ζούμε στο Σχολείο».

Τα είδη που παραλήφθηκαν έχουν διανεμηθεί στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, με το συντονισμό και τη συνεργασία της Αντιδημάρχου Παιδείας Ιωάννας Βέργου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αθανάσιου Γίτσα, του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας Θεμιστοκλή Κρητίδη και των Διευθυντών των Σχολείων.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά για την παραπάνω προσφορά που έρχεται να ενισχύσει το συνολικό πρόγραμμα καθαριότητας, υγιεινής κι απολύμανσης που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή με ειδική μέριμνα για τα Σχολεία λόγω και της πανδημίας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.