Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης γνωστοποιεί την  πλήρωση  μιας [1]   θέσης μετακλητού υπαλλήλου  «Ειδικού Συνεργάτη  του Δήμου Αλμωπίας»  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου .
Η επιλογή του προσώπου   που θα  προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης   θα γίνει από τον Δήμαρχο Αλμωπίας , οποίος είναι και το αρμόδιο όργανο  για την πρόσληψη .  
Για την  πλήρωση της θέσης  απαιτούνται
A) Tα γενικά προσόντα διορισμού, για την απόδειξη των οποίων απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται τα γενικά  προσόντα  διορισμού  που προβλέπονται στις παραπάνω αναφερόμενες σχετικές διατάξεις και τα οποία είναι: 
  -Να μην έχει  καταδικαστεί  για ποινικό αδίκημα ή να έχει  τεθεί  υπό δικαστική  αντίληψη  ή απαγόρευση  που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση,
-Προκειμένου περί ανδρών, να έχει εκπληρώσει  τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει  απαλλαγεί νόμιμα από αυτές,
- Να έχει υγεία και φυσική καταλληλότητα, 
 
B) Tα παρακάτω τυπικά προσόντα διορισμού:
1.Να έχει Πτυχίο ή Δίπλωμα   Τ.Ε.Ι. Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Π.Σ.Ε. (Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή το ομώνυμο πτυχίο Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
2.Να  έχει γνώση χειρισμού Η/Υ .

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά  θα υποβληθούν  στο Δήμο Αλμωπίας  μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών  από την επόμενη  της τελευταίας δημοσίευσης  .

Ο/Η ανωτέρω θα υπόκειται  στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου  και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά  χωρίς αποφασιστικές  αρμοδιότητες   οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά  με την οικονομική και διοικητική οργάνωση του Δήμου. Το συμβουλευτικό του/της έργο θα απευθύνεται  στο Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

Η πρόσληψη και εργασιακή σύμβαση  καθώς και οι αποδοχές  αυτού/της  που θα προσληφθεί  διέπονται από τις διατάξεις  του άρθρου 163 του Ν.3584/2007,όπως αυτές ισχύουν σήμερα.
Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2384350276 & 2384350282.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.