Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του ΓΝ Έδεσσας στο ζεύγος Αριστέας και Πέτρου Παταρόκη για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμούΤο ζεύγος Αριστέας και Πέτρου Παταρόκη διακατεχόμενο από διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και υψηλού αισθήματος κοινωνικής ευθύνης, απέδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την περισσή αλληλεγγύη του με μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, προέβη σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Έδεσσας που αφορά σε: 
Έναν αυτόματο ηλεκτρονικό περιστροφικό μικροτόμο και
Ένα πλήρες σύστημα σκίνωσης / έγκλισης ιστών σε παραφίνη.
Ο ανωτέρω υπερσύγχρονος εξοπλισμός, που εγκαταστάθηκε στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, χρησιμοποιείται στην διαδικασία της βιοψίας που διενεργείται σε χειρουργικά περιστατικά και θεωρείται απαραίτητος για την ταχύτερη και αξιόπιστη έκδοση των αποτελεσμάτων. 
Η ενέργεια αυτή αναδεικνύει την ανθρωπιστική συνείδηση, την ευρύτητα της σκέψης και το ηθικό μεγαλείο δύο ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Η ανάληψη από μέρους τους μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, με τη μορφή της πολύτιμης προσφοράς, φανερώνει ανθρώπους γενναιόδωρους και ενάρετους που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. 
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας ευχαριστεί θερμά το ζεύγος Αριστέας και Πέτρου Παταρόκη και τους εύχεται υγεία και ευημερία.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΠΕΛΛΑ-Ν.Μ.ΕΔΕΣΣΑΣ

 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
  ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΣΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.