Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκος Παρούτογλου: Η πεζοδρομιακή φρασεολογία χαρακτηρίζει εκείνους που την εκτοξεύουν!''Η πεζοδρομιακή φρασεολογία χαρακτηρίζει εκείνους που την εκτοξεύουν’’ αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Αλμωπία Ψηλά'' Νίκος Παρούτογλου, απαντώντας στον δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ύστερα από την προσωπική φραστική επίθεση σε αυτόν, σε ενημέρωση για τα προβλήματα του ΔΑΚ Αριδαίας. 
Συγκεκριμένα στην απάντησή του ο Ν. Παρούτογλου αναφέρει:

Η διαστρέβλωση απλών εννοιών, οφείλεται είτε στην άγνοια ρόλων , είτε στην  αδυναμία οριοθέτησης και αντίληψης των προβλημάτων.
Ο λαϊκισμός ,δηλαδή η ωραιοποίησης της κατάστασης , με έντεχνη υπεκφυγή , πράγματι είναι ένα από τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής!
Να υπενθυμίσω επίσης τον ρόλο της αντιπολίτευσης που δεν είναι άλλος, από το να αναδεικνύει τα προβλήματα ,να προτείνει και να πιέζει για την επίλυσή τους.
Πάνω απ' όλα όμως , να υπενθυμίσω την αναγκαιότητα για διαμόρφωση νοοτροπίας συνεργασιών, που εμείς τολμήσαμε.
Οι προσωπικές αιχμές με φρασεολογία πεζοδρομίου, χαρακτηρίζουν εκείνους που τις εκτοξεύουν!

Για την ουσία του θέματος να υπενθυμίσω μια παράγραφο από την ανακοίνωση του ΦΟΑ…
«Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!»

Τελικά ποιος φταίει για την τριετή καθυστέρηση υλοποίησης του έργου και ποίος για την μη παροχή προσωρινής λύσης ???

Επίσης παραθέτω απόσπασμα από την ανάρτηση του κ. Γιώργου Καραμουσαλίδη (προπονητή ομάδας) για το κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας πριν από περίπου σαράντα ήμερες και σίγουρα πριν την μεγάλη κακοκαιρία.

« Πιστεύα ότι το γήπεδο μας στη Μίκρα Β΄ είναι από τα πιο επικύνδυνα σε όλη την Β. Ελλάδα , αλλά δυστηχώς οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Αριδαίας το καθιστούν ως το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο πανελλήνια ……. Χαρακτηριστικό , οι άνθρωποι της γραμματείας προσέρχονται με αερόθερμο για να κάνουν τη δουλειά τους…» 

Αν όλα τα παραπάνω σας αφήνουν αδιάφορους και αρκείστε σε πολιτικές επιθέσεις άνευ ουσίας, τότε λυπάμαι πολύ…
Εμείς σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε  και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.
Η κοινωνία και οι πολίτες , μας παρακολουθούν !

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.