Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσπρωτός - Αλμωπός 0-3 (βίντεο)



Έχοντας ως χρυσό σκόρερ τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος πέτυχε και τα 3 τέρματα, ο Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, επικράτησε επί του Θεσπρωτού στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 με 0-3.

Ο Γιώργος Τυριακιδης ξεκίνησε με τους Dokic κάτω απο τα δοκάρια, τους Σουλιώτη, Σέχου, Πρίκα, Γιαλαμούδη, Κολλαρά στην άμυνα, Ζαχαρό, Πέττα στο κέντρο και Γιουκούδη, Τριανταφυλλάκη και Ρόβα στην επιθετική γραμμή.

Ο Αλμωπός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο και πίεζε τον αντίπαλο ενώ κατάφερε να πετύχει γρήγορο γκολ με τον Χρήστο Ρόβα μολις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας πάλι με τον Χρήστο Ρόβα στο 22ο λεπτό σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Μάλιστα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο τον Θεσπρωτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ο φορμαρισμένος Χρήστος Ρόβας σημείωσε το 3ο γκολ της ομάδος κάνοντας και ο ίδιος προσωπικό χατ τρικ. Μετά το 0-3 ο προπονητής μας προχώρησε σε αλλαγές και συγκεκριμένα πέρασε τους Ρουσσάκη και Κέρθι στη θέση των Τριανταφυλλάκη και Σουλιώτη ενώ ο Μιχάλης Πατσιαβουρας πήρε τη θέση του Λάμπρου Ζαχαρού.

Τέλος, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν και οι Μπακουτσής και Rivas στη θέση των Πρίκα και Γιουκούδη. Στα εναπομείναντα λεπτά το 0-3 του Αλμωπού διατηρήθηκε με τον Χρήστο Ρόβα να ανεβαίνει στον πίνακα τον σκόρερ και τον Αλμωπό να παίρνει μια σπουδάια νίκη στην μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα, με την Καβάλα την Κυριακή 13-03-2022 (14:45) στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 24η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Διαιτητές: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών)

Συνθέσεις

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου (70′ Μαρτίνεζ), Γκανσιέρ (46′ Μπονίγια), Νταλέσσιο, Ζιώγας (70′ Πατσέκο), Γεωργούσης (46′ Ρομέρο), Κωνσταντίνου (46′ Γώγος), Σαραντίδης, Ραμίρεζ και Βαλιέντε.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γιώργος): Ντόκιτς, Σουλιώτης (61′ Ρουσσάκης), Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Σέχου, Πέττας, Ζαχαρός (70′ Πατσιαβούρας), Γιουκούδης (75′ Μπακουτσής), Πρίκας (75′ Ρίβας), Τριανταφυλλάκης (61′ Κέρθι) και Ρόβας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.