Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχονται 1.650 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού - 10 θέσεις στην ΕΦ.Α. Πέλλας, 42 στην ΕΦ.Α. Ημαθίας



Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, χιλίων εξακοσίων πενήντα (1650) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, ΤΕ Λογιστικού, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Καθαριότητας), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα επτά (7) μηνών, σε Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α., προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων.

Οι θέσεις σε ΕΦ.Α. Πέλλας και Ημαθίας
- Για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας έχουν εγκριθεί συνολικά 10 προσλήψεις ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ.
- Για την εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας έχουν εγκριθεί συνολικά 42 προσλήψεις
Συγκεκριμένα: 34 προσλήψεις ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, 
5 θέσεις ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, 
1 θέση ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ και 
2 προσλήψεις ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Η κατανομή του προσωπικού ανά αρχαιολογικό χώρο, μουσείο ή μνημείο θα καθοριστεί, στην Ανακοίνωση Πρόσληψης από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σύμφωνα με τις ανάγκες των Υπηρεσιών.
Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με αίτηση στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολύ ώραια αφού άλλαξε και ο νόμος για το δημόσιο ευκαιρία να δούμε πακιστανους αφγανους η σομαλους στους αρχαιολογικους χώρους είμαστε πολύ μπροστά σαν κοινωνία λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.