Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Για 3η συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχτηκε Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (φωτο)Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών ανακηρύχτηκε Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
"Η επιτροπή του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, συνεκτιμώντας το πλήθος, την ποικιλία και την ποιότητα των δράσεών μας με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό κατά το σχ. έτος 2020-21 μας απένειμε τον τιμητικό αυτό τίτλο", επισημαίνεται σε σχετική ανάρτηση του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, στην οποία αναφέρονται ακόμη τα εξής:
"Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρ. Στάμκος και ο Αντιδήμαρχος κ. Αθ. Επιτροπάκης, ανταποκρινόμενοι με χαρά στην πρόσκλησή μας, αφού συνεχάρησαν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν για την απόκτηση του τίτλου αυτού, απένειμαν τις τιμητικές βεβαιώσεις.
Απένειμαν επίσης και τους τίτλους συμμετοχής των παιδιών που συμμετείχαν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Juvenes Translatores που αφορούσε την ελεύθερη μετάφραση κειμένων σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες.
Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και μεράκι παρ’ όλες τις αντιξοότητες".

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.