Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

Χαλκιδική
Σύλληψη για πλαστογραφία 
Συνελήφθη σήμερα (6 Μαρτίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από κλιμάκιο αστυνομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο στο εσωτερικό καταστήματος που βρισκόταν ως θαμώνας, επέδειξε πιστοποιητικό εμβολιασμού και έγγραφο ταυτοπροσωπίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο πρόσωπο. Σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

Εξιχνίαση απάτης 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα αγοράς οχήματος που διέθετε προς πώληση μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο ένας ημεδαπός, απέσπασαν τους τραπεζικούς του κωδικούς και αφαίρεσαν από τον λογαριασμό του χρηματικό ποσό 3.880 ευρώ.

Σέρρες
Σύλληψη για ληστεία
Συνελήφθη προχθές (4 Μαρτίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, μία ανήλικη ημεδαπή, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, με σωματική βία σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, αφαίρεσε από την κατοχή του χρηματικό ποσό 500 ευρώ.

Πιερία
Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν χθες (5 Μαρτίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.