Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσυνεδριακή διαδικασία ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας για το 3ο ΣυνέδριοΤην Δευτέρα 28/02/22 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αλμωπία για την συζήτηση των πολιτικών θέσεων και των προτάσεων για αλλαγές στο καταστατικό μπροστά στο 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί από τις 13-17 Απριλίου 2022. 
Η συνεδρίαση έγινε με μεικτό τρόπο και διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αριδαία, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 
Την εισήγηση έκανε ο Στέργιος Καλπάκης Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης. Συντόνισε ο Αλέξανδρος Τσίμας. 
Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη να φύγει το συντομότερο η καταστροφική και επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ.  Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές είναι μονόδρομος για να αποκατασταθεί το κοινωνικό κράτος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δημόσια υγεία, να μπει φρένο στα καρτέλ που διαμορφώνουν την ακρίβεια στην ενέργεια και στις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε κολλητούς και χορηγούς, να αντιστραφούν πολιτικές περιθωριοποίησης των αγροτών και των εργαζομένων και να διατηρήσει η χώρα μας το δόγμα εξωτερικής πολιτικής ως γέφυρα Δύσης- Ανατολής και ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή με βάση το διεθνές δίκαιο και όχι να μπει σε επικίνδυνες περιπέτειες.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.