Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

3+1 προτάσεις για summer activities



Οι πρώτες ιδέες για καλοκαιρινούς προορισμούς έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι καθώς και οι δραστηριότητες που θα ήθελε ο καθένας από την παρέα να κάνει. Οι πρώτες διαφωνίες λοιπόν είναι ήδη ανάμεσά σας αλλά ή λύση είναι πιο κοντά απ’ό,τι πιστεύετε. 
Σίγουρα το να πηγαίνεις διακοπές με την παρέα σου, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον σε θέμα οργάνωσης αφού ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του προτιμήσεις και παράλληλα χρειάζεται και τον χρόνο του για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Σίγουρα όμως υπάρχει ένα κοινό σημείο και αυτό δεν είναι άλλο από την παραλία. Νωρίτερα ή αργότερα, με καφέ ή με μπύρα στο χέρι, σε ξαπλώστρα ή σε ψάθα στην άμμο, θα συναντηθείτε όλοι στην ίδια παραλία για να απολαύσετε τόσο τις βουτιές στην θάλασσα όσο και τον ήλιο. 
Και κάπου εδώ λοιπόν, η παρέα χωρίζεται σε αυτούς που θέλουν απλά να αράξουν στην παραλία ή στην ξαπλώστρα με τον καφέ και το κοκτέιλ στο χέρι και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κάποια πιο extreme δραστηριότητα για να ανέβει η αδρεναλίνη. Σου έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα και την παρέα σου για να απολαύσετε όλοι τις διακοπές σας χωρίς συμβιβασμούς. 

Scuba Diving 
Αν ανήκεις στους τολμηρούς της παρέας, όπου κι αν είστε, μη διστάσεις να βρεις την πιο κοντινή παραλία, στην οποία παραδίδονται μαθήματα scuba diving και να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία. Οι φίλοι με την ίδια τρέλα με σένα, σίγουρα θα σε ακολουθούσουν.

SUP
Aν δεν είσαι εξοικειωμένος με κάτι πιο extreme αλλά θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάποιο θαλάσσιο σπορ, ίσως η σανίδα SUP είναι από τις καταλληλότερες επιλογές. Ακόμα και αν δεν έχεις κάποιον να σου εξηγήσει βασικά πράγματα, με λίγη προσπάθεια θα το βρεις μόνος σου. Να θυμάσαι πως χρειάζεσαι ισορροπία και δύναμη στον κόρμο του σώματος προκειμένου να σταθεροποιηθείς. 

Surf
Είσαι λάτρης του surf? Τότε σίγουρα ο προορισμός που θα προτείνεις στην παρέα να πάτε, θα θέλεις να έχει αέρα. Ίσως η Τήνος να είναι είναι μία καλή επιλογή για σένα. Ωστόσο, αν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, δεν έχεις κάνει κάποιο μάθημα surf, τότε θα είναι αρκετά δύσκολο για σένα να μάθεις κατευθείαν στις διακοπές σου. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι πιο απλό και να το βάλεις στόχο για τις επόμενες διακοπές σου. 

Αν δεν σας ενθουσίασε τίποτα από τα παραπάνω, τότε μη διστάσεις να προτείνεις στην παρέα να ενοικιάσετε ένα σκάφος και να περιηγηθείτε στις κολπίσκους του νησιού ανακαλύπτοντας τις κρυφές ομορφιές και απολαμβάνοντας ανά πάσα στιγμή μακροβούτια. Ακόμα και αν η Σαντορίνη έχει τη φήμη για διακοπές με το ταίρι σου, σίγουρα ενδείκνυται για ενοικιάση σκάφους καθώς έχει μαγευτικούς κολπίσκους. Κάνε μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο rent a boat Santorini και θα βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.