Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα παιδικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας



Άρωμα λογοτεχνίας με χρώματα και μουσική πλημμύρισε η αυλή του σχολείου μας –η αυλή των λογοτεχνών– όπως την ονομάσαμε… Ημέρα αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, με εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του σχολείου κάτω από τα δέντρα των λογοτεχνών, σε γωνιές δημιουργικότητας .Το σχολείο μας τίμησαν με την παρουσία τους οι προσκεκλημένοι συγγραφείς κ. Δανάη Στεργίου και ο κ. Ξαφάκος Στάθης με την παρουσίασή των εξαιρετικών καινούριων βιβλίων τους και τις βιωματικές παρουσιάσεις φιλαναγνωσίας που πρόσφεραν σε όλους μας. 
Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας ,για την εμπειρία που χάρισαν στους μαθητές μας ταξιδεύοντάς τους στο πέλαγος της λογοτεχνίας και τον πολύτιμο χρόνο τους που μας διέθεσαν. 
Ευχόμαστε να είναι γεροί και να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που με τόση επιτυχία μας χαρίζουν. Καλοτάξιδη κάθε δουλειά τους.





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.