Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις Διοικητή 3ης ΥΠ.Ε. Παν. Μπογιατζίδη στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και στα Κ.Υ. Γιαννιτσών και Κουφαλίων (φωτο)



Επισκέψεις στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας, στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών, αλλά και στο Κ.Υ. Κουφαλίων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με το προσωπικό πραγματοποιώντας έτσι μια αυτοψία για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και για την προσφορά τους στην Δημόσια Υγεία. 

Στη Νοσοκομειακή Μονάδα  Γιαννιτσών
Στη  Νοσοκομειακή Μονάδα  Γιαννιτσών ο κ. Μπογιατζίδης είχε συνάντηση με τις Διευθύνσεις των Υπηρεσιών του. Συζητήθηκαν θέματα στελέχωσης και λειτουργίας τους. "Η Νοσοκομειακή Μονάδα των Γιαννιτσών από την έναρξη της πανδημικής κρίσης ανέδειξε το καθοριστικό ρόλο του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη αντιμετώπιση και διαχείριση της στην ΠΕ Πέλλας", τόνισε.

Στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών
Στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών ήδη προχωρά η εγκατάσταση του  νέου ιατροτεχνολογικού του εξοπλισμού που ενισχύει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες. "Συγχαρητήρια στο προσωπικό του, που αναδεικνύει τη σημαντικότητα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) στην κοινότητα", επισήμανε σχετικά ο Διοικητής.

Στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων
"Πρόκειται για μια δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης, που εξυπηρετεί καθημερινά και αποτελεσματικά τις ανάγκες Δημόσιας Υγείας και Πρόληψης στην περιοχή ευθύνης του", επισήμανε ο κ. Μπογιατζίδης, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων.












 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.