Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδικτυακή συνάντηση των Διοικητών των Νοσοκομείων και στελεχών της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας



Στο πλαίσιο του νέου έργου εφαρμογής του Συστήματος Διαγνωστικών Ομοιογενών Ομάδων (DRG) στα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, σε συνέχεια της πρότασης του Κέντρου Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ) και του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, χθες Τρίτη 29.03.2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με τον συντονισμό του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας Παναγιώτη Μπογιατζίδη, η πρώτη συνάντηση των Διοικητών των Νοσοκομείων και των στελεχών της Κεντρικής Ομάδας Εργασίας της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.
Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης παρουσιάστηκαν ενδελεχώς το όραμα και ο στόχος του έργου καθώς και οι προγραμματισμένες δράσεις, ενώ τέθηκαν οι βάσεις της στενής επικοινωνίας και συνεργασίας του ΚΕΤΕΚΝΥ, των Διοικήσεων και των στελεχών των Νοσοκομείων υπό τον συντονισμό της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.
Παράλληλα με τις αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες, βασικός στόχος αποτελεί η βελτίωση της οργάνωσης, της ποιότητας και της αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Νοσοκομεία μας μέσα από τις εξέχουσες πρωτοβουλίες του ΚΕΤΕΚΝΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση των Διοικητών των Νοσοκομείων και των στελεχών της Κεντρικής Ομάδας Εργασίας της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, συμμετείχαν ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Δόντσος και Βαγγέλης Λόγγος αντίστοιχα.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για νέες αναστολές υγειονομικών και κλείσιμο ΜΕΘ, πότε θα συζητήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.