Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Ναύαρχος Βότσης 69-95



Στην 15η αγωνιστική της Γ εθνικής του 5 ομίλου η ομάδα των Ικάρων γνώρισε βαριά ήττα από τον Ναύαρχο Βότση Θεσσαλονίκης. Το Πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλές προοπτικές με την ομάδα τον Γιαννιτσών να μπαίνει με διάθεση για μπάσκετ και να κλείνει το σκορ του δεκαλέπτου υπέρ της(21-19) 
Δεύτερο δεκάλεπτο και οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμό και προσφέρουν ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει σε ανατροπή του σκορ και να κλείνει το ημίχρονο και να προηγείται με βραχεία κεφαλή (41-43). 
Έναρξη Τρίτης περιόδου και η ομάδα από την Θεσσαλονίκη μπαίνει δυνατά και με συνεχόμενα καλάθια περνάει μπροστά, ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει στην άμυνα και να είναι άστοχη σε μεγάλο χρονικό σημείο μέσα στην περίοδο (50-69). Τετάρτη και τελευταία περίοδος η ομάδα του Ναύαρχο Βότση να βρίσκει ρυθμό και να συνεχίζει το κρεσέντο στα τρίποντα παίρνοντας σκορ απ' όλους τους παίχτες ενώ η ομάδα από τα Γιαννιτσά να συνεχίζει τα κενά διαστήματα στο σκοράρισμα και να  είναι "αδρανείς" αμυντικά με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων (69-95). Μια ήττα που δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την σωτηρία της κατηγορίας. 
Επόμενο ματς με τους Αετούς Βέροιας στο κλειστό Δ. Βικέλας 27/3 (17:00) στην Βέροια

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ): Χαριστος, Σαμαράς 33(7), Παουλεανου 5(1), Ελευθεριάδης 2, Μπογδάνης 6, Οκλαλιωτης, Σανγκαρε, Σπονδης 5(1), Μαρκιδης 8, Παπαδόπουλος 10(3)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.