Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Πέλλας: 6,9 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης



Την έγκριση από την επιτροπή αξιολόγησης του Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" ενός έργου  προϋπολογισμού 6.867.519,84 ευρώ για την αναβάθμιση πολύ μεγάλου τμήματος των δικτύων ύδρευσης των κοινοτήτων, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος:
"Ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο προϋπολογισμού 6.867.519,84  ευρώ, εγκρίθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. 
Με την ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσουμε πολύ μεγάλο τμήμα των δικτύων ύδρευσης των κοινοτήτων μας συμβάλλοντας  έτσι στην ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού. 
Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε  την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των κοινοτήτων, την αποφυγή βλαβών και διακοπών νερού και εν τέλει τον εκσυγχρονισμό  όλων των δικτύων και των υποδομών ύδρευσης. 
Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον Αν. Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα καθώς και τον Βουλευτή κ. Διονύση Σταμενίτη για τη συνεργασία του με το δήμο Πέλλας και τον ενδιαφέρον του συνολικά για τις προτάσεις μας.
Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν. Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) & προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας». 
Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες Καρυώτισσας, Αραβησσού, Ν. Μυλοτόπου, Κρύας Βρύσης, Γιαννιτσών και Εσωβάλτων καθώς και την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος το οποίο θα τηλεκαταγράφει τις καταναλώσεις του πόσιμου νερού, θα προωθεί τις μετρήσεις στην εφαρμογή λογισμικού έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης, θα εντοπίζει τις διαρροές και θα διαχειρίζεται το δίκτυο ύδρευσης. Επιπλέον, αντικείμενο του έργου είναι η ανόρυξη γεώτρησης στην κοινότητα Εσωβάλτων και η κατασκευή υδατοδεξαμενής με σκοπό την κατεδάφιση του υδατόπυργου."

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δήμαρχε κανόνισε να βγει ο διαγωνισμός με φωτογραφικούς όρους ώστε να στήσουν την δουλειά οι γνωστοί εργολάβοι και να τα οικονομίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στον Δήμο Σκύδρας τα βλέπετε;Θα βάλετε ρολόγια στη Μενι'ί'δα ή η Σκύδρα θα πληρώνει για τους μπαχτσεδες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμετανόητοι δεξιοί και αλλαξοκ@λ@ες με τον Σταμενιτη. Αυτος είναι δήμαρχος δέκα χρόνια και πήγε τον δήμο εκατό χρόνια πίσω. Μαύρο στον Μαυρογιαλουρο, δαγκωτο σε όλους τους άλλους εκτός από αυτόν τον Γκορτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.