Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Πέλλας στην Πανελλαδική Απεργία στις 6 Απριλίου



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πέλλας κατά την συνεδρίασή του στις 17/03 εκτιμώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και της πρωτοφανούς πληθωριστικής έξαρσης που ώθησαν τις τιμές των καυσίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στα ύψη, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

• την Συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία στις 6 Απριλίου 2022 που κήρυξε η ΓΣΕΕ   
• Την Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων στις 27 Μαρτίου  2022 την οποία θα ακολουθήσει  Σύσκεψη των Σωματείων Μελών του  για την Προετοιμασία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 6 Απρίλη, ενάντια στην ακρίβεια, για την διεκδίκηση αύξησης του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τη Στήριξη του εισοδήματός μας από το τεράστιο κύμα ακρίβειας στο ρεύμα, τη θέρμανση, τα καύσιμα, τα βασικά προϊόντα κατανάλωσης.
• Την καταδίκη της βάρβαρης στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη και την συμμετοχή του εργατικού κέντρου σε αντιπολεμικές φιλειρηνικές εκδηλώσεις  που συντονίζονται  από τους φορείς στην πόλη μας, διεκδικώντας να τερματιστεί η επίθεσή , να αποχωρήσουν οι Ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία,  να ύπαρξη άμεσα επιστροφή στον δρόμο της ειρήνης και της διπλωματίας. Απέναντι στα τύμπανα του πολέμου, οι εργαζόμενοι  βαράμε τα τύμπανα της Ειρήνης δυνατά. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.