Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aριστοτέλης Φλώρινας - Ίκαροι Γιαννιτσών 81-61



Σε μια ακόμα Κυριακή με αγωνιστική δράση η ομάδα των Ικάρων δεν κατάφερε να φέρει θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρούσε μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην Γ εθνική. Το Πρώτο δεκάλεπτο  ξεκίνησε δυνατά και για της δύο ομάδες με την ομάδα της Φλώρινας πήρε νωρίς το προβάδισμα (21-16). 
Δεύτερο δεκάλεπτο και η ομάδα τον Γιαννιτσών να προσπαθεί να μειώσει την διαφορά, όμως ο τοπικός Αριστοτέλης βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση κλείνοντας το ημίχρονο έχοντας μονοψήφιο προβάδισμα (36-27). 
Αρχή τρίτου δεκαλέπτου και οι Ίκαροι προσπαθούν να μειώσουν την διαφορά και άλλο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να μειώσουν με το τέλος της περιόδου στους έξι(52-46). 
Τετάρτη περίοδο και η ομάδα από τον νόμο Πέλλας "μένει" από ενέργεια καθώς η ομάδα της Φλώρινας "ανεβάζει" στροφές σε άμυνα και επίθεση τελικό αποτέλεσμα ακόμα μια ήττα που φέρνει σε δεινή θέση την ομάδα των Ικάρων με τελικό αποτέλεσμα 81-61. Επόμενος αγώνας με τον Ναύαρχο Βότση στο κλειστό Έλλη Μυστακίδη (17:00) στα Γιαννιτσά.

Ίκαροι Γιαννιτσών (Οκλαλιώτης): Καραχισαρίδης, Σπόντης 3(1), Μαρκίδης 2, Παουλεάνου 4(1), Ελευθεριάδης 4, Σαμαράς 27(7), Οκλαλιώτης, Σανγκαρέ 6, Χαριστός 2, Παπαδόπουλος 7, Γουναρόπουλος 6.

ikaroigiannitson

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.