Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποχώρησε δρόμος και ''κατάπιε'' αυτοκίνητο στη ΧαλκιδικήΤμήμα οδοστρώματος υποχώρησε, σήμερα το πρωί, στη Συκιά του δήμου Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη τρύπα που «κατάπιε» επιβατικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο σώος.

Η υποχώρηση εκτιμάται πως οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις, ενώ το σημείο υποχώρησης βρίσκεται σε δρόμο δίπλα σε γέφυρα, η οποία είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές από παλαιότερη κακοκαιρία.

«Στον εφαπτόμενο δρόμο με τη γέφυρα υποχώρησε μάλλον τη νύχτα το οδόστρωμα μετά τη βροχόπτωση, υπήρξε διάβρωση. Η γέφυρα δίπλα έχει υποστεί ζημιές από προηγούμενη κακοκαιρία, έχει κριθεί ακατάλληλη και έχει σημανθεί. Απαγορεύεται η διέλευση πεζών και αυτοκινήτων. Ο άνθρωπος πήγαινε από τον παλιό επαρχιακό δρόμο, όπου η κίνηση διεξαγόταν, δεν απαγορευόταν η διέλευση», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας σχετικά με το συμβάν.

Το όχημα απομακρύνθηκε νωρίτερα με γερανό. Στο σημείο της διάβρωσης έχουν τοποθετηθεί κορδέλες και ο δρόμος έχει αποκλειστεί. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παράπλευρους δρόμους.

«Ευτύχημα ήταν αυτό που έγινε και δεν είχαμε χειρότερα. Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός ο άνθρωπος», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Βασίλης Ζήσιος, ο οποίος υποστήριξε «ότι στη γέφυρα γίνονταν και εργασίες, οι οποίες έχουν διακοπεί, και αφορούσαν συνολικό έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Συκιάς, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η γέφυρα έχει βγει ακατάλληλη από τις 12 Ιανουαρίου 2022 από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Σιθωνίας. Από εκείνη τη μέρα δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση», κατέληξε ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.