Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση με τις εξαγωγές σιτηρών στην Ουκρανία



Ο νέος υπουργός Γεωργίας της Ουκρανίας Μίκολα Σόλσκι δήλωσε σήμερα ότι η δυνατότητα της χώρας του να εξάγει σιτηρά επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο αν τελειώσει ο πόλεμος με την Ρωσία. 
Μιλώντας σε τηλεοπτική ενημέρωση ο ίδιος είπε ότι η Ουκρανία, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς σιτηρών στον κόσμο, θα εξήγαγε υπό κανονικές συνθήκες 4 με 5 τόνους σιτηρά τον μήνα, ένας όγκος που έχει μειωθεί σε μόλις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τόνους. 
“Ο αντίκτυπος (στις παγκόσμιες αγορές) είναι άμεσος, δραματικός και μεγάλος. Και συνεχίζεται. Κάθε μέρα η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη”, δήλωσε ο υπουργός.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς σιτηρών στον κόσμο, θα εξήγαγε υπό κανονικές συνθήκες 4 με 5 τόνους σιτηρά τον μήνα,
    ΚΟΡΥΦΑΊΟς Π[ΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ 4-5 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΧΑΠΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η΄ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανε σε ένα γιατρό για τ νεύρα σου αν διαβάσεις σωστά γράφει για εκατομμύρια τόνους τώρα αν εσύ είσαι χλαπατο και τα κατάλαβες αλλιώς η επιστήμη θα το εξηγήσει, και ενα παιδακι θα ειχε καταλαβεει οτι ειναι λαθος ,για αυτό έχουμε το μυαλό να καταλαβαίνουμε τα λάθη .

      Διαγραφή
    2. ....θα εξήγαγε υπό κανονικές συνθήκες 4 με 5 τόνους σιτηρά τον μήνα.....
      Τα γραπτά όμως μένουν...........μοναδικέ πανέξυπνε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.