Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατόν ογδόντα έξι κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 19.002 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα τoυ Σαββάτου (12/3). Εκατόν ογδόντα έξι από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Π.Ε Πέλλας γεια σου!!! Πρώτη σε κρούσματα, πρώτη σε διασωληνωσεις, πρώτη σε καταλήξεις. Πρώτη σε αγραμματοσύνη, πρώτη σε βλακοεξυπνακειαδα, πρώτη σε επιστημοσύνη. Ο κάθε τενεκές ξεγανωτος που ούτε δημοτικό δεν τελείωσε απλώνει το λοιμωξιολιγικο του ταλέντο στο καφενείο, στο τσιπουραδικό, στην πλατεια. Ξέρει κάποιος από εσάς ρε αλάνια πόσα θύματα μέτρησε η Πέλλα και σε ποιο ποσοστό εμβολιασμενων & ανεμβολιαστων; Χάθηκαν 34 νέοι ανεμβολιαστοι κάτω των 50 χρόνων άδικα, επειδή κόλλησε η φούσκα του μυαλού τους με το εμβόλιο. Στον γενικό πληθυσμό το ποσοστό ανεμβολιαστων που πέθαναν ήταν περί του 85%. Βάζετε τουλάχιστον μάσκα για να μην θρηνήσουμε άλλους αθώους. Μην κάνετε εμβόλια, μην κάνετε τεστ, αλλά την ρημαδα την μάσκα και ειδικά στα καταστήματα εστίασης και καφε-πρωινου φορέσετε την. Βρήκατε μια κυβέρνηση ηλίθιων και για να μην σας χάσει από πελάτες σας κάνει χατηρια. Όχι δωρεάν εμβόλιο δεν δικαιουστε, αλλά και τα νοσηλεία σας στο ΕΣΥ για κάθε νόσο πρέπει να τα πληρώνετε. Γιατί είστε ανήθικοι και δίχως αξιακα στοιχεία προς τον συνάνθρωπο σας. Όποιος θέλει να μου απαντήσει ας κάνει πρώτα τριάντα μετάνοιες, εξομολόγηση, θεία μετάληψη και μετά χριστιανοί της πεντάρας. Εφόσον φυσικά του το επιτρέψει ο πνευματικός του, ο Σώρρας και ο Βελοπουλος με τις ερμαφρόδιτες απόψεις τους για το πολυτιμότερο αγαθό. Όσοι σπεύσετε να γελάσετε με αυτά που γράφω και εξαιτίας της ελαφρας νόσησης που δίνει η Όμικρον προτρεχετε γιατί η πανδημία είναι ακόμη εδώ και ουδείς ξέρει τι και πόσες ακόμη εκπλήξεις μπορεί να επιφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.