Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι ''Ατρόμητοι'' στο κλειστό του Καμπάνη (φωτο)



Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη ,έστω και ετεροχρονισμένα, οι ''ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ'' έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2022.
Τηρώντας την παράδοση, μαζεύτηκαν, σε μια σεμνή και οικογενειακή γιορτή, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID. Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο, τα μέλη του Εποπτικού και Πειθαρχικού Συμβούλιο, ο πρόεδρος της κοινότητας Καμπάνης ,γονείς ,φίλοι , προπονητές, αθλητές και αθλήτριες τού ομίλου ,δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη νέα χρονιά σε όλους τους τομείς . Με την ευχή όλων και τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής ,την ερχόμενη σεζόν οι επίσημοι αγώνες να πραγματοποιηθούν επιτέλους στην φυσική μας έδρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη. 
Για την ιστορία, οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ,ήταν : Βέττης Αθανάσιος, Καρανικόλας Παναγιώτης, Ατσαλας Άγγελος, Κυριακίδου Φαίδρα ,οι οποίοι κέρδισαν από ένα ρολόι χειρός αφής.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.