Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα εξετάσεων κορωνοϊού στη Σκύδρα το ΜάρτιοΟ Δήμος Σκύδρας ενημερώνει με το παρόν ότι το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού θα συνεχιστεί στην πόλη της Σκύδρας το μήνα Μάρτιο 2022  ως εξής: 
Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Σκύδρας (πλαϊνή είσοδος αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου) κάθε Παρασκευή του Μαρτίου 2022, δηλ.: 4, 11 και 18 του μηνός, κατά τις ώρες 11:30΄έως 15:30’, για την εξέταση κάθε ενδιαφερόμενου. Σημειώνεται ότι εξαιρείται η Παρασκευή της 25ης Μαρτίου λόγω αργίας.
Όπως κάθε φορά έτσι τώρα υπενθυμίζεται ότι: οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών, θα πρέπει να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα οριζόμενα από τις αρμόδιες αρχές μέτρα υγιεινής και προστασίας για την ανάσχεση της μετάδοσης της νόσου.
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι παρά την όποια χαλάρωση των μέτρων ας μην εφησυχάζουμε αλλά να συνεχίζουμε να προστατεύουμε και να φροντίζουμε την υγεία μας!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.