Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πόσα ζητά ο Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι



Είναι πλέον επίσημο πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει βγάλει στο «σφυρί» την Τσέλσι και ετοιμάζεται να την αφήσει μετά από 19 χρόνια στην ιδιοκτησια του συλλόγου.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης από τον λογαριασμό της Τσέλσι, ο Ρώσος μεγιστάνας γνωστοποίησε πως η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται σε κατάσταση πώλησης, περιμένοντας πλέον τις προσφορές για να «σφραγίσει» το… αντίο του.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Sky Sports, ο 55χρονος Ρώσος μεγιστάνας πήρε την τελική απόφαση για την τιμή πώλησης του κλαμπ, ρίχνοντας έτσι κατά… 500 εκατομμύρια τις απαιτήσεις του. Διότι, αντί για 4 δις. ζητάει… 3,5 δισ. ευελπιστώντας να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται η υπόθεση και να πάρουν όλα τον δρόμο τους.

Όπως και να έχει, το ποσό παραμένει εξαιρετικά μεγάλο και προκαλεί… ζαλάδα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σιγά το μεγάλο ποσό που ζητάει ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να την αγοράσει ο Μητσοτάκης με τον Άδωνη και τον Ευαγγελάτο, αλλά φοβούνται την οπαδικη σύγκρουση με τον Μαρινάκη. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία για τον Ιβάν Σαββίδη μήπως και αποκαταστήσει την υγεία του που χάλασε από τον ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορέσει ούτε και αυτός τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι εγώ παρά την υπέρμετρη αγάπη μου για την ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΊΤΗΣ και τον ΠΑΟΚ. Συμφωνείς φίλε Κυριάκο που σας χάρισαν προεκλογικά τους +6 βαθμούς; Ετοιμάσου μαζί με τον Πρόεδρο για ταξίδια στο Λονδίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα στον προσωπικό λογαριασμό του Πουλισικ την αφιέρωση του 4ου γκολ στα Γιαννιτσά. Άρα όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Καλορίζικη η αγορά της Τσέλσι και παντα επιτυχίες. Μόνο που θα γλυτώσεις από την φλεγμονή που λέγεται ΠΑΟΚ, χαλάλι τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Τον βουλευτή γιατί τον ξέχασες Λεωνίδα;;;;;;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.