Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων στον τροποποιημένο δασικό χάρτη του Ν ΠέλλαςΟ Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την 33547/3-2-2022 (ΑΔΑ:6Ρ3ΕΟΡ1Υ-ΡΥΙ, ταυτάριθμη απόφαση) ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ, τροποποιήθηκε  ο αναρτημένος /κυρωμένος δασικός χάρτης των Τοπικών και Δημοτικών  Κοινοτήτων Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας, λόγω ενσωμάτωσης διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων, κατά το τμήμα που αφορά τις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.                                                                                                               
Οπότε, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του κατά τα ανωτέρω διορθωμένου δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων σύμφωνα με την με αρ. πρωτ.:272696/12-11-2021 (ΑΔΑ: 91ΨΟΟΡ1Υ-ΟΒΚ).  Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων ή των αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων, λήγει την 04-4-2022 ημέρα Δευτέρα.
Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 25η Απριλίου 2022 , ημέρα Δευτέρα.
Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στα Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.).
Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Έδεσσας
Δ/νση Δασών Πέλλας
Δασικό Περίπτερο Διοικητηρίου, Διοικητήριο Έδεσσας, 582 00
Τηλ.: 2313309763 & 238102760

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.