Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Δημοπρατείται το Νηπιαγωγείο των Προμάχων



Η ΚτΥπ συνεδριάζει για τη χρηματοδότηση του έργου 

Η έγκριση της χρηματοδότησης του έργου κατασκευής του νέου Νηπιαγωγείου των Προμάχων αποφασίζεται στη σημερινή (24.03.2022) συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». Με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή το θέμα συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.
Πρακτικά η απόφαση της «ΚτΥπ Α.Ε.» δρομολογεί το έργο, καθώς ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση του έργου, τον ορισμό του ανάδοχου και εν συνεχεία την κατασκευή του κτιρίου θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο των Προμάχων.
Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας, ο οποίος παρακολουθεί στενά το ζήτημα, δήλωσε: «Η κατασκευή νέου κτιρίου που θα στεγάσει το νηπιαγωγείο των Προμάχων αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο διεκδικήθηκε από την Τοπική Αρχή και υλοποιείται βήμα βήμα από την κυβέρνηση της Νέας  Δημοκρατίας. Το έργο μπήκε στην τελική του ευθεία και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ο Υπουργός κ. Καραμανλής όσο και η Διοίκηση της ΚτΥπ και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάνναρης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σήμερα να βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ασε Διονυσακη σε προλαβαν αλλοι. Τελικα παντα τελευταιος και καταιδρωμενος. Να το κοιταξεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.