Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή στην ΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου, η επίσημη τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, στην Έδεσσα. 
Παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και του Αντιστράτηγου- Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού, Σωτήρη Κωστάκογλου (διετέλεσε διοικητής της Μεραρχίας στην Έδεσσα πριν από δύο χρόνια), ο νέος διοικητής, νεοπροαχθέντας στον βαθμό του Υποστράτηγου, Άρης Ηλιόπουλος παρέλαβε από τον απερχόμενο Υποστράτηγο Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Μεραρχίας με τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου και ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο που υπάρχει από τον απερχόμενο διοικητή.
Μετά την επίσημη τελετή ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, οι δήμαρχοι Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και Παιονίας Κώστας Σωνίδης, ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζώης Γιώτης, ο διοικητής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Γιώργος Γκούβας, οι διοικητές των νοσοκομείων Έδεσσας και Κιλκίς κ.κ. Δόντσος και Ανδρίτσος αντίστοιχα κ.α.

 

merpp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.