Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μάκης Πέλκας μιλάει για τον γάμο του γιου του Δημήτρη με την Κυβέλη και για το γεύμα με τον Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη


Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, στις 26 Ιουνίου, θα παντρευτούν ο συντοπίτης μας άσος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Πέλκας με την Κυβέλη, κόρη του καθηγητή και πρώην υπουργού Δημήτρη Μάρδα.
Την ημερομηνία του γάμου τους μας γνωστοποίησε -σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του- ο πατέρας του Δημήτρη, Μάκης (Πρόδρομος) Πέλκας, ο οποίος με την σύζυγό του Ειρήνη βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη. 
Ο κ. Πέλκας μας μίλησε για τη συνάντηση που είχαν οικογενειακώς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και για τις προετοιμασίες σχετικά με τον γάμο του παιδιού του.
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ χαλαρός, πολύ απλός για πρώην πρωθυπουργός. Στη συνάντηση που είχαμε δεν ήταν στημένος όπως μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί", τόνισε προσθέτοντας: "Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος του Οικουμενικού Πατριάρχη και αφού είδε τον αγώνα της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρ, γευματίσαμε μαζί με την οικογένειά μου. Ο Τσίπρας είναι ενημερωμένος ποδοσφαιρόφιλος και φίλαθλος του Παναθηναϊκού". Στο "μενού" της συζήτησης υπήρχε και η γενικότερη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, η υψηλή φορολογία και ο τουρισμός, καθώς, ως γνωστόν, η οικογένεια Πέλκα διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη Χαλκιδική (Πευκοχώρι). 
"Θεατρικός" γάμος
Για τον γάμο του Δημήτρη και της Κυβέλης ο Μάκης Πέλκας γνωστοποίησε ότι θα γίνει στις 26 Ιουνίου στα Φανάρι. Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ιβάν Σαββίδης, συμπαίκτες του Δημήτρη από τον ΠΑΟΚ, την Εθνική, από τη Φενέρ, αλλά και παιδικοί του φίλοι από τα Γιαννιτσά. Κ
αλεσμένοι στο γάμο θα είναι επίσης ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και επιχειρηματίες όπως ο γνωστός από το survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι. Θα είναι ένας γάμος θεατρικός, θα έχει πολλές εκπλήξεις και όσοι παραβρεθούν, θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουν εξαιρετικά», κατέληξε ο κ. Πέλκας.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Γιώργος Τσονάκας, βοηθός του πρώην προπονητή του ποδοσφαιριστή και η σύζυγός του.
Αμέσως μετά, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους θα το γιορτάσουν σε έναν ιστορικό χώρο στον Βόσπορο, το «Esma Sultan Yalisi». Ο γάμος θα τελεστεί σε στενό κύκλο, ενώ η απόφαση να παντρευτούν στην Κωνσταντινούπολη ελήφθη από κοινού, αφού τα τελευταία χρόνια η ζωή τους είναι εκεί.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.