Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο προαύλιο του ΙΕΚ Αριδαίας για πρακτική άσκηση βρέθηκε το ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ΑριδαίαςΣτο προαύλιο του ΙΕΚ Αριδαίας για Πρακτική Άσκηση και εφαρμογή΄η σεναρίων διακομιδής βρέθηκε το ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Αριδαίας για τους σπουδαστές της ειδικότητας “ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ” του ΙΕΚ Αριδαίας.

Μια ειδικότητα της οποίας η σημασία και η ανάγκη αναδείχθηκαν όσο ποτέ άλλοτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι οι Διασώστες μας ως πλήρωμα Ασθενοφόρου, οι οποίοι συνεχίζουν και ολοκληρώνουν φέτος την Κατάρτισή τους στο Δ΄ Εξάμηνο με 27 υποψήφιους αυριανούς επαγγελματίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον τοπικό σταθμό ΕΚΑΒ Αριδαίας, την εκπαιδεύτρια τους κα Γιακουμή Αναστασία αλλά και τους επαγγελματίες Διασώστες – Εκπαιδευτές τους για την ευγενική παραχώρηση Ασθενοφόρων επάνω στα οποία ασκούνται οι καταρτιζόμενοι μας σε ποικίλα σενάρια και ρόλους!Iekaridaias.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.