Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Συνέδριο του Αλβανικού Τμήματος



Πραγματοποιήθηκε από 17  έως 20 Μαρτίου 2022 , το Συνέδριο του Αλβανικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [ INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.],   στα Τίρανα και το Δυρράχιο της Αλβανίας , με τη συμμετοχή  αντιπροσώπων από τα Εθνικά Τμήματα της Ελλάδας, της Κύπρου ,Γερμανίας, Σερβίας, Μαυροβουνίου, Γερμανίας, Κουβέιτ, Κροατίας, Ρουμανίας κ.α. χωρών. 
Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, Χριστοδούλου Κώστας. Οι συμμετέχοντες μέσα σε κλίμα φιλίας, αλληλεγγύης και ομοψυχίας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να θέσουν στόχους για  τις μελλοντικές δράσεις της ‘Ένωσης σε διεθνές επίπεδο, προς την κατεύθυνση στήριξης των αστυνομικών κάθε χώρας αλλά και της προβολής του έργου της αστυνομίας,εκδηλώνοντας από κοινού τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο,μέσω του αστυνομικού επαγγέλματος.

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                   Η  Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ              ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ   


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.