Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ποια σημεία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία



Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α.  Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.
Β.  Από την 21.06΄ ώρα της Τρίτης (08-03-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
στην Εγνατία Οδό από Α/Κ Παναγιάς έως Α/Κ Δυτικός Γρεβενών από το 120,8ο χλμ. έως το 152,5 χλμ.
στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 1ο χλμ. έως το 46ο χλμ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.  Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων:
στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ έως το 28ο χλμ.
στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 25ο χλμ. έως το 54ο χλμ.
σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Ορεστικού και Δήμου Νεστορίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή (από Α/Κ Αλιάκμονα έως Ι/Κ Κρυσταλλοπηγής), καθώς και σε όλο το Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.
Β. Από την 01.02΄ ώρα της Κυριακής (06-03-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 25ο  χλμ. έως το 54ο χλμ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή (από Α/Κ Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα) καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.
Β. Από την 23.18΄ ώρα της Τρίτης (08-03-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
στην Εγνατία Οδό από Α/Κ Ανατολικά Σιάτιστας έως τον Α/Κ Πολυμύλου,
στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστας– Κρυσταλλοπηγής, από τον Α/Κ Δυτ. Σιάτιστας έως τον Α/Κ Αλιάκμονας,
στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο  χλμ. έως το 51ο χλμ.
Γ. Από την 00.20΄ ώρα της Τετάρτης (09-03-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
στον αυτοκινητόδρομο (Α-27) από Α/Κ Κοίλων έως Α/Κ Πτολεμαΐδας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Α.  Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.
Β.  Από την 01.10΄ ώρα της Τετάρτης (09-03-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 1ο χλμ. έως το 52ο χλμ.,
στην Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης από το 22ο χλμ μέχρι το 30ο χλμ και
στην Νέα Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης από το 22ο χλμ μέχρι το 34ο χλμ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.