Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετική απόφαση Δασαρχείου Νιγρίτας για καυσοξύλευση - Μήπως πρέπει να γίνει και στην ορεινή Πέλλα;



Ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, μετά από πολλά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Νιγρίτας ζήτησε για να τους δοθεί η άδεια για καυσοξύλευση λόγω της ανάγκης τους για θέρμανση στα σπίτια τους (παρατεταμένος χειμώνας, ακρίβεια τις ενέργειας) την περίοδο αυτή .

Ως γνωστόν είχε δοθεί πέρυσι, μόνο τον Οκτώβριο, η δυνατότητα για καυσοξύλευση και οι ανάγκες των νοικοκυριών δεν καλύφθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Ο Δασάρχης Νιγρίτας κατανοώντας τις ανάγκες των κατοίκων με  νέα ρυθμιστική διάταξη καυσοξύλευσης δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους των παραδασόβιων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων από 17-3-22 έως 21-3-22 επιτρέποντας την υλοτομία πουρναριού και γαύρου έως 5 χωρικά κυβικά μέτρα σε πολλές ορεινές περιοχές τις καθορισμένες ημερομηνίες.

Τα ίδια προβλήματα (παρατεταμένος χειμώνας, ακρίβεια τις ενέργειας) απασχολούν και τους κατοίκους της Π.Ε. Πέλλας. Μήπως,  λόγω των ειδικών συνθηκών, πρέπει την αντίστοιχη κοινωνική ευαισθησία να επιδείξουν οι αρμόδιοι για τις ορεινές περιοχές του νομού μας;

 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. κοψτε και καψτε τα παντα.μην αφήνετε τιποτα ορθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτως ή άλλως αυτό κάνουμε σιγά μη ρωτήσουμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ πελλα παντα ηταν ελευθεδα,ειδικα στα πλατανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι μπράβο κόψτε κι άλλα δάση αφού δεν έχουν καεί μέχρι τώρα, να τα κάνετε όλα άσχημα σαν τα μούτρα σας. Καλές πλημμύρες και κατολισθήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.