Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα το βράδυ η μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη



Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε ραντεβού με την ιστορία, καθώς αντιμετωπίζει τη Γάνδη στην Τούμπα για να κάνει βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του UEFA Conference League. Η σέντρα είναι στις 19:45 και το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport.
Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι “πάνοπλος” για το αποψινό ματς, καθώς δεν έχει καμία απουσία, πλην της γνωστής του Νέλσον Ολιβέιρα. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή των “ασπρόμαυρων” αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

“Kάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε τέτοια ματς. Δεν έχει να κάνει με την σειρά των αγώνων αλλά και με τον τρόπο που θα αναμετρηθούν οι ομάδες, όλες οι λεπτομέρειες μετρούν. Αυτό που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία είναι να έχουμε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, είμαστε σε ένα καλό σημείο που μας δείχνει ότι έχουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση” τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για το ζευγάρι αγώνων με τη Γάνδη σε Τούμπα και Βέλγιο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια σημείωσε πως “περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα με ένταση και ποιότητα. Είναι σε καλή κατάσταση η Γάνδη, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ως σύλλογος δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοιο καιρό στην Ευρώπη, αλλά είμαστε έτοιμοι και το θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε, όσο περισσότερο γίνεται“, ενώ ακόμα σχολίασε πως περιμένει μία “καυτή” Τούμπα.

“Πάνοπλη” και η Γάνδη στην Τούμπα
Χωρίς προβλήματα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και η Γάνδη ενόψει του πρώτου ματς της φάσης των «16» του Conference League με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή των Βέλγων συμπεριλήφθηκε κανονικά ο κομβικός εξτρέμ Ταρίκ Τισουνταλί, που ήταν αμφίβολος.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.