Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματαΤην  Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 16.00΄ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
2. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για το χειρισμό της υπόθεσης που αφορά την εταιρεία «ΕΣΤΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για τα συμφέροντα του Δήμου και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία  (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή). 
3. Απόδοση χρηματοδότησης στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών μονάδων (συμπληρωματική κατανομή) (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
4. Κατάρτιση σχεδίου υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2022 του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή). 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.