Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σαρηγιάννης: Ίσως πριν το Πάσχα η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού



Η πιθανή πτώση των κρουσμάτων -ενδεχομένως και κάτω από τα 1.000 σε ημερήσια βάση- λίγο πριν το Πάσχα, όπως και η πίεση της κοινωνίας, δεν αποκλείεται να φέρει και στη χώρα μας την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ανέφερε μιλώντας στο iatropedia.gr ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων -την οποία υιοθέτησε και η κυβέρνηση- για την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, αλλά και την αύξηση της χωρητικότητας στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, υποστηρίζει ότι καλό θα ήταν να γινόταν αργότερα.

Η καθυστέρηση στην άρση των περιορισμών που παρατηρείται στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ όπως τη Γερμανία, τη Δανία, την Γαλλία κ.α. όπως λέει ο κ. Σαρηγιάννης, οφείλεται στα μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων στις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και στο μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην τρίτη δόση του εμβολίου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.