Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Champions League: Ντέρμπι Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά - Η κλήρωση των «8» της διοργάνωσης



Δεν προσέφερε κάποιο σπουδαίο ντέρμπι η κληρωτίδα των προημιτελικών του Champions League - Το ματς των Λονδρέζων με τους Μαδριλένους αποτελεί το μεγαλύτερο παιχνίδι.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι που βγήκε από την κλήρωση για την οκτάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι αυτό ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.
Τα υπόλοιπα είναι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Μπάγερν Μονάχου και τέλος ανάμεσα σε Μπενφίκα και Λίβερπουλ.
Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 12 και 13 του μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 
Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα - Λίβερπουλ

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο νικητής του Σίτι-Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το Τσέλσι-Ρεάλ (πρώτο ματς σε Μάντσεστερ ή Μαδρίτη) και ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα δύο άλλα ζευγάρια με γηπεδούχο στο πρώτο ματς από το Μπενφίκα-Λίβερπουλ. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν στις 26-27 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 3-4 Μαΐου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.