Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας



Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, σηματοδοτώντας τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα. 
Ο Δήμος Παιονίας και η Αντιδημαρχεία Πολιτικών Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας, την Κοινότητα Γουμένισσας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, διοργανώνουν εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας στις 18:00. 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και η παρουσίαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν. Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι:
Η κα Ατσιόβα Μαρίνα, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας με θέμα «Η έμφυλη διάσταση των ανισοτήτων».
Η κα Γαλάνη Αθηνά, μαιευτήρας-γυναικολόγος του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας με θέμα «Πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας».
Η κα Γιαννακοπούλου Στέλλα, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων και νοσηλεύτρια της επιτροπής λοιμώξεων του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας με θέμα «Εργαζόμενη γυναίκα και Πανδημία».
Η κα Κυριακίδου Μιχαέλα, επιχειρηματίας της τοπικής κοινωνίας με θέμα «Γυναίκα και Επιχειρηματικότητα».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.